Telefonisystem med muligheder

Flexfone er det mest fleksible telefonsystem som kombinerer IP, Mobiltelefoni og Microsoft Teams med et brugervenligt og intuitivt administrationssystem.

Få funktioner som talebeskeder, telefonsvarer, åbningstider mm.
Optimer virksomhedens kommunikation
Nedbring virksomhedens omkostninger
Fuld integration til mobiltelefoner
Unik App til Smartphone's, fuld mobilitet for medarbejderne
Enestående integration til Exchange Server og Office 365
Brugervenlig medarbejder portal
Legende let administration
Ingen bindinger
Fri support

Telefoner & tilbehør

Flexfone systemet understøtter alle telefoner og softphones som understøtter Session Initiation Protocol (SIP). Hvis du selv har telefoner som understøtter denne protokol, kan disse telefoner bruges i systemet. Vi leverer naturligvis også IP telefoner både nye og brugte, se vores udvalg herunder. Skulle du have særlige ønsker til telefoner som du ikke finder herunder så kontakt os.

Telefoner

T19S

Yealink SIP-T19P E2 er et af Yealinks seneste skud på stammen af entry-level telefoner. Telefonen tilbyder features og performance, som man normalt forventer af telefoner i en højere prisklasse. Telefonen har en skærm med 132x64 pixels og dual 10/100 Mbps netværksporte.

T42S

SIP-T42S er den første i rækken af Yealink bordtelefoner, som følger den nye designlinje. Telefonen har mange af de samme funktioner som dens storebror. Forskellen ligger i prisen, dens display i sort/hvid, samt færre BLF-taster.

T46S

SIP-T46S er en funktionel bordtelefon, med et enkelt design og grafiske BLS-taster i displayet. Med SIP-T46S får du en bordtelefon der dækker de fleste behov, og med HD håndsæt og HD speaker får du en lydoplevelse af højeste kvalitet.

T48S

SIP-T48S er Yealinks nyeste skud på stammen af funktionelle bordtelefoner. Den har en 7” LCD-touchskærm, som giver nogle helt nye muligheder for personlig BLF-opsætning. Med HD håndsæt og HD speaker tilbyder SIP-T48S en uovertruffen lydoplevelse.

W56P

Yealink W56P er en trådløs telefon, som er designet til medarbejdere der ønsker at være mobile inde i selve virksomheden. Telefonen har en indendørs rækkevidde på 50m og 300m udendørs. Standby-tiden er 400 timer eller 30 timer ved brug.

W56H

Denne Yealink W56H er kun en DECT-telefon, dvs. at der ikke følger en base med, hvilket er nødvendigt for at den kan virke. En base kan håndtere op til 5 telefoner, og denne er derfor oplagt, hvis du har en base i forvejen.

Headset

Plantronics W710

Savi W710 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, som ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af PC, mobil og fastnettelefon - og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet. Savi W710 er særdeles velegnet til Call center-medarbejdere.

Plantronics W720

Savi W720 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af PC, mobil og fastnettelefon til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet. Savi W720 er også særdeles velegnet til call center-medarbejdere.

Plantronics W730

Savi W730 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af PC, mobil og fastnettelefon til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet.

Plantronics W740

Savi W740 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af PC, mobil og fastnettelefon til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet.

Plantronics Voyager Legend CS

Voyager Legend CS er Plantronics nyeste skud på stammen i Voyager Legend-familien. Voyager Legend er kendt for at være Plantronics mest brugervenlige og lydstærke Bluetooth-headset til dato. Dette gælder også Voyager Legend CS, der - som de andre versioner - har intuitiv stemmekontrol samt Smart Sensor-teknologi, så du kan besvare opkald blot ved at placere headsettet på øret.

Plantronics Voyager Focus UC

Plantronics Voyager Focus UC er et Bluetooth headset til Mobil og PC, i høj kvalitet. Du får den perfekte kombination af topkvalitet i musikoplevelse og overlegen samtalekvalitet. Med 12 timers taletid løber du aldrig tør for batteri, og du kan nemt og enkelt lade headsettet op i bordladeren. (Virker ikke uden bluetooth adapter til vores Yealink telefoner)

iphone white

Mulighederne med Microsoft Teams

Du skal se Teams som en integreret kommunikationsenhed, som du kan bruge på lige fod med din mobil, bordtelefon og myfone, myfone er integreret som App i Teams.

Med Teams-klienten kan du ringe til både interne og eksterne kontakter. Du kan også chatte med dem, og hvis du ønsker, kan du vælge at holde et online møde med skærm- og fildeling.

Image

Udgående opkald

Vi har gjort det muligt for dig at ringe med Skype for Business til mobil- og fastnetnumre.

Image

Indgående opkald

Det fungerer også den anden vej rundt. Vi har nemlig koblet dit mobil- og fastnetnummer til din Teams-klient, så du kan vælge at besvare indgående telefonopkald via klienten.

Image

Smart softphone

Teams integrationen virker både på PC og Mac, samt i Teams mobil app'en til iOS og Android.

Image

Godkendt App

Flexfone er de første i Danmarks der har fået godkendt en ehvervstelefoni app i Teams. Så har du alle opkaldsfunktioner direkte i Teams.

Myfone App'en giver dig fuld kontrol

Uanset hvor du befinder dig, er du altid forbundet med din virksomhed. Du kan se, hvem der er ledig, omstille opkald, logge af/på køér og meget mere!

Kø styring

Til- og frameld dig virksomhedens telefonkøer direkte i Myfone App'en, hurtigt og nemt når du er på farten.

Hurtig omstilling

Du kan hurtigt omstille opkald til dine kolleger fra App'en, både direkte omstilling og overvåget omstilling er muligt.

Myfone App

Skift din profil

Det er nemt at skifte profil hvis du f.eks. skal holde møde, i App'en er det gjort nemt og intuitivt.

Mange funktioner

Funktionerne er mange i Myfone App'en, aflyt din telefonsvarerbeskeder, log på telefonmøder, synkroniser dine kontakter.

Mobilpakker

Image

Stabilt erhvervsinternet

Vi er leveringsdygtige i bredbåndsforbindelser af høj kvalitet, både traditionelle xDSL og højhastighedsfiber. Vores produkter er konkurrencedygtige på stabilitet, funktionalitet og pris.

Du får med vores bredbåndsløsninger 24/7/365 service og overvågning, 1 fast IPv4 adresse, mulighed for at tilkøbe ekstra IP adresser.

Vi kan tilbyde managed firewall, som betyder at du lejer en firewall af os og vi tager os af driften, opdatering og portåbninger.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og din besked, vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt, du kan altid ringe til os på +45 69 10 66 99

Her finder du os

IT Eksperten er en Nordsjællandsk IT virksomhed med base i Helsinge, vi dækker geografisk hele Danmark.

  • Østergade 25, 1., 3200 Helsinge
  • +45 69 10 66 99
  • info@iteksperten.com
© 2020 IT Eksperten ApS. All Rights Reserved.