Cookie & Privatlivspolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

IT Eksperten ApS
Østergade 25, 1
3200 Helsinge
Telefon: +45 69 10 66 99
Email: kontakt@iteksperten.com

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 Navn  Domæne  Formål  Levetid
cpnb_cookiesSettings www.iteksperten.com Husker besøgendes cookie indstillinger ved besøg på siden. 1 år
_gat .iteksperten.com Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren et minut
_gid .iteksperten.com egistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 12 md.
_ga .iteksperten.com Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges. 19 md.

 





2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om indstilling.

2.5 Nødvendige cookies
Indholdet på denne hjemmeside er lagret og administreret gennem Joomla CMS platformen. Systemet sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du f.eks. er logget ind, hvilke sider du besøger og lignende data til statistik. Vi bruger et plugin fra Web357 til at holde styr på hvorvidt du har accepteret cookies eller ej.

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Vi gemmer Analytics data i 26 måneder hvorefter de destrueres.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Sociale Medier
Vi benytter Facebook Pixel til at måle konverteringerne af vores annoncer på Facebook. 

2.8 Annoncenetværk
Websitet anvender ikke annoncenetværk.

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles maksimalt oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos IT Eksperten ApS, skal du rette henvendelse på kontakt@iteksperten.com eller telefon +45 69 10 66 99. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Sidst opdateret 15.05.2018

Skriv til os

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og din besked, vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt, du kan altid ringe til os på +45 69 10 66 99

Her finder du os

IT Eksperten er en Nordsjællandsk IT virksomhed med base i Helsinge, vi dækker geografisk hele Danmark.

  • Østergade 25, 1., 3200 Helsinge
  • +45 69 10 66 99
  • info@iteksperten.com
© 2018 IT Eksperten ApS. All Rights Reserved.