Adobe - IT Eksperten ApS - Fleksible IT Løsninger
Menu


Fleksible-IT-Losninger

Adobe Certified Reseller

Adobe leverer de bedste og mest nytænkende programmer som opfylder ethvert behov for professionelle kreative værktøjer.

Adobe Creative Cloud er en helt ny og innovativ måde at få adgang til Adobes software på.

Med Adobe® Creative Cloud™ for teams, giver et 12 mdr. medlemskab dig adgang til alle Adobes kreative produkter samt ekstra programmer så som Lightroom, Edge og Muse som er eksklusive for Creative Cloud.

Alle opgraderinger er inkluderet i mellemskabet det betyder at du altid har adgang til seneste versioner.
Med skylagring og muligheden for at tilpasse sig enhver enhed, ligger dine filer altid lige der, hvor du skal bruge dem og giver samtidig den fleksibilitet at arbejdet nemt og flydende kan deles i virksomhedens arbejdsgrupper.

Adobe Creative Cloud for teams er målrettet til virksomheder og professionelle brugere og kan kun købes hos certificerede Adobe partnere.

Creative Cloud for teams sælges gennem Adobes licensprogram VIP (Value Incentive Plan) licensen er knyttet til virksomheden og kan omfordeles hvis virksomhedens behov ændres. Du får adgang til en VIP bruger konsol der altid gør det nemt at styre, omfordele og tilkøb licenser.

Som noget nyt er det også muligt at bestille alle Creative Cloud programmerne som single apps. Det gør det muligt at komme billigt i gang hvis man kun har behov for et af Adobes elskede kreative værktøjer som f.eks. Photoshop.

Hos IT Eksperten er vi certificeret Adobe partner og det betyder at vi kan yde kompetent rådgivning til dig og din virksomhed, vi sikrer at I får de rigtige produkter og det rigtige licensprogram. Vi sørger løbende for at holde vores certificering opdateret, derfor vil du altid opleve at vi har den viden der kræves for at kunne give dig den rigtige vejledning.

Vores rådgivning til dig og din virksomhed er 100% gratis.

Se efter eventuelle kampagner i menuen til højre.

Kontakt IT Eksperten angående Adobe

Firmanavn*
Du mangler at indtaste firmanavn.

Kontaktperson*
Du mangler at udfylde kontaktperson, brug fornavn og efternavn.

E-mail*
Du mangler at indtaste din e-mail adresse.

Telefon nr.*
Telefonnummer skal udfyldes brug kun tal.

-- Fonts -->